Ps Diffuser Lembar
VR
  • Rincian produk
  • Profil Perusahaan
Rincian produk





Ngaran modél

Kandel

Pancaran cahaya

Pancaran cahaya dina tés sistem spéktrum

Nyarankeun Aplikasi& Fitur modél

GT-5Z

1,0 mm 

52%

83%

* Langkung ti 30mm jangkungna atanapi nganggo 48PCS / 64PCS LED lampu tukang

GT-ZFX

1,2 mm

87%

87%

* Cahya edge lite sareng lampu tukang


Spésifikasi

Kandel

Ukuran Plat

Service motong

Bahan

MOQ

Waktos prosés


  GT-5Z


  1,0 mm    

1170*1170   1200*1200   1200*2400   


* Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran lambar ageung


PS


10 Ton


7 ~ 10 poé gawé


GT-ZFX


  1,2 mm

  

 1200*1200


* Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran lambar ageung


PS


10 Ton


7 ~ 10 poé gawé

Kasadiaan ngaropéa


1 ~ 1,5 mm

Max. 

Rubak: 1200m
Panjangna: Taya Wates


* Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran piring anu disaluyukeun


PS

10 Ton

3~6 minggu


Inspeksi Umum


Barang

Syarat Téknis

Métode Tés

L (mm)

± 0,3

Kaliper

W (mm)

± 0,3

Kaliper

Ketebalan (mm)

1.0(±0.1)

Mikrométer / Gauge ketebalan

Penampilan

1, Taya awak asing atra atawa scratch goréng

  • Awak Asing≤0.2mm,Acceptability≤2;

  • Jarak heterochromatic leuwih gede ti 100mm;

  • Taya goresan diwenangkeun dina panel;

2, Lempeng warpage ≤0.5mm, bungkusan ogé ditangtayungan

Inspection Visual / Feeler


Harta produk

1) Sipat Optik

Barang

Métode Tés

Alat Uji

Spésifikasi

Pangiriman

ASTM D1003

Halimun Transmittance Tester

52%±3

Halimun

95%±3

2) Harta tahan seuneu

Barang

Métode Tés

Alat Uji

 

Kelas

 Uji Tahan Seuneu

BS2782-0:2011

HVR-4 Horizontal jeung nangtung durukan palastik tester

 

TP(a)


3) Harta Bahan

Harta

Métode Tés

Unit

Hasilna

Kakuatan regangan

D638

Kg/cm²

510

Modulus Anti Inflasi

D638

Kg/cm²(X102^4)

2.7

Elongation

D638

%

2

Kakuatan Flexural

D790

Kg/cm²

1000

Modulus lentur

D790

Kg/cm²(X102^4)

3.0

IZOD kakuatan compacting

D256

Kg-cm/cm

1.9

Suhu Deformasi Panas

D648

°C

95

Vicat Softening Suhu

D-1525

°C

106

Ngalembereh Indéks

D-1238

G / 10 mnt

1.9

Sésana Monomer

GC

PPM

500

Kapadetan

Tester Gravitasi Spésifik

g/cm³

1.04


FAQ

  • Q
    Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?
    Sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.
  • Q
    Kuring henteu terang transmisi mana anu cocog pikeun produk kuring, kumaha milih anu leres?
    Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngirim produk anjeun sareng kami bakal nguji produk anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, teras kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.
  • Q
    Naha anjeun ngan ukur nawiskeun lambaran diffuser ageung, naha anjeun tiasa ngabantosan kami motong kana ukuran alit sareng bentuk anu béda?
    Kami henteu ngan ukur nawiskeun ukuran ageung lambar diffuser PS, kami ogé gaduh bengkel pangolahan jero pikeun neraskeun produk, dipotong kana ukuran sareng bentuk anu béda, nyitak UV dina lambaran diffuser, thermoforming lambaran janten bentuk anu béda sapertos kotak lampu molotok. atawa lampu siling panutup lampu.
  • Q
    Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku merek anu béda?
    Kami henteu kantos nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%, bahan bakuna tina merek terkenal dina industri plastik optik sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG.Also anjeun tiasa milih bahan baku tina merek ieu.
  • Q
    Naha anjeun tiasa nampi LC pikeun mayar?
    Kami tiasa nampi pamayaran LC, kami wawuh pisan sareng prosés pamayaran LC, seueur anu mésér ageung mayar kami ngalangkungan LC.
  • Q
    Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?
    Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001, kami gaduh Lab sorangan pikeun nguji, ogé sadaya produk kami parantos diuji ku laboratorium internasional SGS sareng nampi sertipikat anu mumpuni.
  • Q
    Naha anjeun ngan ukur ngahasilkeun diffuser PS? Kumaha upami PMMA sareng piring difusi PC?Kami gaduh langkung ti 13 garis ékstrusi pikeun ngahasilkeun lambar, salian ti diffuser PS kami diffuser PC sareng diffuser PMMA.
    Inpormasi dasar
    • Sataun ngadegkeun
      2011
    • Jinis bisnis
      Industri manufaktur
    • Nagara / wilayah
      Foshan
    • Industri utama
      Lambaran Plastik
    • Produk utama
      PS/PMMA/PC light Diffuser Sheet, PS/PMMA Light Guide Plate Sheet, PC/PET Reflective Film, Mirror PMMA Sheet,Clear PS/PMMA Sheet
    • ElterPrise Jalma
      黎果
    • Total karyawan
      201~1000 people
    • Nilai kaluaran taunan
      250000tons
    • Ékspor Pasar
      Uni Éropa,Timur Tengah,Eropa Wétan,Amérika Latin,Jepang,Asia Tenggara,Amérika
    • Konsumén terkét
      FSL,NVC,YANKON,SKYWORTH,OPPLE,PAK,HISENSE AND UPSHINE
    Profil Perusahaan
    GUTE TEK PLASTIK diadegkeun dina taun 2011, éta produsén ngarah sareng perusahaan téknologi tinggi dina industri plastik optik. Kalayan ajén 'Faktualisme sareng Inovasi, Kualitas Unggul sareng Jasa Profesi, Gawé Ikhlas sareng Saling Mangpaat', kami bakti nawiskeun diffusers cahaya sapertos piring difusi PS, lambar diffuser PMMA sareng lambar diffuser PC, lambar PS sareng PMMA LGP, PC sareng PET pilem reflective lampu, nawarkeun solusi hiji-hambalan pikeun konsumén urang di industri cahaya jeung industri tampilan Bercahya.
    Markas GUTE TEK PLASTIK aya di kota FOSHAN, Guangdong, China.Basis produksi nyertakeun daérah 213,480ft² kalayan 13 jalur produksi ékstrusi, kami ngahasilkeun langkung ti 250000ton produk per taun. departemén sampel sarta laboratorium optik bebas, laboratorium geus cooperated kalawan loba institutes panalungtikan ilmiah, kuliah jeung universitas. Ngadopsi instrumen profésional sarta parabot, jeung departemén RD mantuan nyiapkeun sampel pikeun sarat béda, sampel bebas produk aya, sarta waktu pangiriman nyaeta 3-5days;
    Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngalayanan para nasabah:
    Pikeun penjualan, langkung ti 10 taun pangalaman penjualan luar negeri, sareng akrab pisan sareng prosés perdagangan internasional FOB sareng mode pamayaran LC, kalayan lisénsi impor sareng ékspor nyalira, kami nawiskeun jasa dunya.
    Pikeun produksi, kamampuan ngolah jero profésional sareng efisien, gaduh bengkel pangolahan jero 32,022ft², kalayan langkung ti 12 sét router CNC sareng 5 sét mesin motong pikeun diffuser, 10 sét mesin motong laser PMMA, 3 sét mesin polishing, 10 sét mesin laser dotting pikeun LGP akrilik, 4 sét. mesin slotting lambar palastik jeung 2 sét mesin motong pilem reflective, urang bisa nawiskeun cut na laser dotting pikeun bentuk béda nurutkeun customer sarat béda.
    Kalayan pangalaman mangtaun-taun, GUTE TEK PLASTIK gaduh pangaweruh anu hadé ngeunaan solusi pencahayaan, kalayan metode uji anu ketat sareng ilmiah, Kami nawiskeun solusi pencahyaan anu pangsaéna pikeun palanggan kami, sareng ngabantosan palanggan urang terang kumaha milih sareng kumaha ngagunakeun diffuser optik anu béda, LGP. sarta bahan pilem reflective base on aplikasi béda;
    GUTE TEK PLASTIK fokus kana kualitas sarta kredibilitas, urang mastikeun nuturkeun sistem kadali kualitas ISO9001, geus gotten idin ngurangan polutan jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 certificate.The produk geus ngaliwatan ujian jeung meunangkeun sertipikat kualifikasi tina SGS LAB; Ngaliwatan inovasi konstan jeung panalungtikan, parusahaan urang geus dilarapkeun loba patén-patén téhnologi praktis;
    Dumasar kana produk kualitas sareng téknologi inovatif, kami ngalayanan merek kelas munggaran di China, sapertos FSL, NVC, YANKON, SKYWORTH, OPPLE, PAK, HISENSE AND UPSHINE. Produk sareng jasa kami ogé nutupan seueur nagara, sapertos AS, Inggris. , Perancis, Italia, Walanda, Jerman, Spanyol, Iran, Qatar, Arab Saudi, Turki, Mesir, India, Nepal, Kamboja, Singapura, Australia jeung Brazil.
    Kami ngarepkeun palastik kami dipasang ku jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.
    Komunikasi perusahaan
    Sertifikasi
    GUTE TEK PLASTIK Kéngingkeun SERTIFIKAT ISO9001 Pikeun piring pituduh Cahaya
    SERTIFIKAT PATEN PLASTIK GUTE TEK PIKEUN DIFFUSER LEMBAR JEUNG LEMBAR PANDUAN LAMPU
    GUTE TEK SERTIFIKAT PATEN PLASTIK Pikeun Film Reflektif
    GUTE TEK PLSTIC SGS SERTIFIKAT Pikeun PS PMMA PC DIFFUSER LEMBAR
    SERTIFIKAT PLASTIK GUTE TEK Pikeun piring difusi antibakteri
    Ngaluarkeun ku:SGS LAB
    Gute Tek palastik SGS ROHS sertipikat pikeun lambar optik
    Ngaluarkeun ku:SGS LAB
    GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT PLAT DIFFUSION TAHAN API
    Ngaluarkeun ku:SGS LAB
    GUTE TEK PLASTIK SGS SERTIFIKAT Pikeun piring pituduh lampu
    Ngaluarkeun ku:SGS LAB

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Kirimkeun Pananyaan anjeun