Ps Diffuser Lembar
VR
Rincian produk







Parameter produk


Ngaran modél

Kandel

Pancaran cahaya

Pancaran cahaya dina tés sistem spéktrum

Nyarankeun Aplikasi& Fitur modél

GT-XSK

1,6 mm
1,8 mm
2,0 mm

40%

64%

* Panutup lampu siling
   * Panutup kotak lampu molotok
   * Diffuser nganggo kulit jeruk sareng pola keusik

GT-XSS

1,6 mm
2,0 mm 

2,2 mm

44%

64%

* Panutup lampu siling
   * Panutup kotak lampu molotok
   * Diffuser nganggo pola pasir dua sisi

GT-XSM

1,6 mm
1,8 mm
2,0 mm

38%

64%

* Panutup lampu siling
   * Panutup kotak lampu molotok
   * Diffuser nganggo kulit jeruk sareng pola keusik
   

 

Spésifikasi

Kandel

Ukuran Plat

Service motong

Bahan

MOQ

Waktos prosés

GT-XSK

1,6 mm
1,8 mm
 2,0 mm 

1200 * 1200mm              

* Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran lambar ageung

PS

10 Ton

7 ~ 10 poé gawé

GT-XSS

1,6 mm
2,0 mm
2,2 mm

1200 * 1200mm

* Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran lambar ageung

PS

10 Ton

7 ~ 10 poé gawé

GT-XSM

1,6 mm
1,8 mm
2,0 mm

1200 * 1200mm

* Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran lambar ageung

PS

10 Ton

7 ~ 10 poé gawé

Kasadiaan ngaropéa

1 ~ 1,5 mm

Max. rubak: 1200mm
Panjangna: Taya Wates

Sakur ukuran sareng bentuk dina ukuran piring anu disaluyukeun

PS

10 Ton

3~6 minggu

 

1. spésifikasi produksi 
 1) Ngaran produk
 PS diffuser pikeun thermoforming
 2) Inspeksi Umum

Barang

Syarat Téknis

Métode Tés

L (mm)

±1

Kaliper

W (mm)

±1

Kaliper

Ketebalan (mm)

SPEC1: 1.6±0.1
SPEC2: 1.8±0.1
SPEC3: 2.0±0.1

mikrométer/
Thickness Gauge

Niley Dampak (J)

0.35

Spring Dampak Hammer

Pangiriman (%)

38±3

Halimun Transmittance Tester

Halimun(%)

93±3

Penampilan

1.No awak asing atra atawa scratch goréng

  • Awak Asing≤0.35mm,Acceptability≤2; 

  • Jarak heterochromatic leuwih gede ti 100mm;

  • Taya goresan diwenangkeun dina panel;

2. Warpage lempeng ≤4mm, bungkusan ogé ditangtayungan

Inspection Visual / Feeler

 

3) Harta Bahan

Suhu Deformasi Panas D648°C75Vicat Softening SuhuD-1521°C85Ngalembereh IndéksD-1238G / 10 mnt1.9Sésana MonomerGCPPM284KapadetanTester Gravitasi Spésifikg/cm³1.05Koéfisién ékspansi termalMétode Quartz Dilatometermm/mm* ℃0.00008※Laporan ieu tina hasil tés sareng data tés, sanés pikeun jaminan kualitas.※ Hak cipta laporan ieu nyaéta GUTE TEK PLASTIK, ngalarang niron sareng plagiarisme.FAQQSabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?Sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.QKuring henteu terang transmisi mana anu cocog pikeun produk kuring, kumaha milih anu leres?Kami ngagaduhan alat uji profésional, anjeun tiasa ngirim produk anjeun sareng kami bakal nguji produk anu tos aya, milarian anu cocog pikeun anjeun, teras kami bakal ngirim diffuser pikeun konfirmasi anjeun; Upami anu tos aya henteu cocog, urang tiasa nyaluyukeun piring diffuser pikeun anjeun, sareng ngirim conto ka anjeun pikeun konfirmasi anjeun.QNaha anjeun ngan ukur nawiskeun lambaran diffuser ageung, naha anjeun tiasa ngabantosan kami motong kana ukuran alit sareng bentuk anu béda?Kami henteu ngan ukur nawiskeun ukuran ageung lambar diffuser PS, kami ogé gaduh bengkel pangolahan jero pikeun neraskeun produk, dipotong kana ukuran sareng bentuk anu béda, nyitak UV dina lambaran diffuser, thermoforming lambaran janten bentuk anu béda sapertos kotak lampu molotok. atawa lampu siling panutup lampu.QNaha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku merek anu béda?Kami henteu kantos nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%, bahan bakuna tina merek terkenal dina industri plastik optik sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG.Also anjeun tiasa milih bahan baku tina merek ieu.QNaha anjeun tiasa nampi LC pikeun mayar?Kami tiasa nampi pamayaran LC, kami wawuh pisan sareng prosés pamayaran LC, seueur anu mésér ageung mayar kami ngalangkungan LC.QNaha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Atos nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001, kami gaduh Lab sorangan pikeun nguji, ogé sadaya produk kami parantos diuji ku laboratorium internasional SGS sareng nampi sertipikat anu mumpuni.QNaha anjeun ngan ukur ngahasilkeun diffuser PS? Kumaha upami PMMA sareng piring difusi PC?Kami gaduh langkung ti 13 garis ékstrusi pikeun ngahasilkeun lambar, salian ti diffuser PS kami diffuser PC sareng diffuser PMMA.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

GET IN TOUCH WITH US

If you have more questions, write to us.

Gantelkeun:

    Recommended

    They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
    They are now widely exporting to 200 countries.

    Kirim panalungtikan anjeun

    Gantelkeun:
      Kirimkeun Pananyaan anjeun
      Harta

      Métode Tés

      Unit

      Hasilna

      Kakuatan regangan

      D638

      Kg/cm²

      527

      Modulus Anti Inflasi

      D638

      Kg/cm²(X102^4)

      2.8

      Elongation

      D638

      %

      2

      Kakuatan Flexural

      D790

      Kg/cm²

      971

      Modulus lentur

      D790

      Kg/cm²(X102^4)

      2.9

      IZOD Compacting Kakuatan

      D256

      Kg-cm/cm

      1.7