Lembar Pc Diffuser

VR

Plat difusi Polikarbonat diproduksi ku ngagunakeun bahan baku optik impor, sacara ilmiah cocog sareng agén panyebaran, anu biasa sayogi ageung.   Ukuran lambar diffuser PC nyaéta 1220 * 2440mm, 1220 * 1220mm sareng 1200 * 1200mm, ketebalanna tina 0.2mm-2mm, pancaranna tina 65% -85%; Ukuran anu sanés, ketebalan sareng transmitansi tiasa dipotong. jeung bentukna bisa diolah di pabrik urang sorangan kalawan mesin CNC router atawa niup molding machine.With susu bodas tur matt penampilan pikeun base pilihan dina aplikasi béda;  


Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun