Lembar diffuser Pmma

VR

Plat difusi akrilik PMMA didamel nganggo bahan baku MITSUBISHI, normal  ukuran lambar badag sadia nyaéta 1220 * 2440mm, 1220 * 1220mm, 1200 * 1200mm; ketebalan nyaeta ti 1.2mm mun 3mm, transmitansi pikeun lambar diffuser di transmissivity tester nyaeta ti 38% nepi ka 90%, sarta transmittance dina alat uji lapisan. nyaeta sabudeureun 64% -93%; ukuran lianna, ketebalan na transmittance bisa cutsomized.Also ukuran leutik jeung bentukna bisa diolah di pabrik urang sorangan kalawan laser cut mesin atawa niup molding machine.With susu bodas tur matt penampilan, transparan sarta herang. apperance pikeun pilihan dumasar kana aplikasi béda;   


Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun