Ps Diffuser Lembar

VR

The Polystyrene plat difusi dihasilkeun kalayan 100% brand bahan baku anyar jeung GUTU TEK patén ilmiah rumus cocok diffusing agent.These bahan baku nyaeta ti parusahaan kawentar di demostic jeung Jepang. Sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG. Lambaran gedé PS anu normal nyaéta 1170 * 1170mm, 1200 * 1200mm, sareng 1200 * 2400mm, ketebalanna tina 0.6mm-2.0mm, pancaran lambaran diffuser dina tester transmissivity ti 38% dugi ka 87%, sareng dina uji sphere. alat-alat nyaeta sabudeureun 64% -90%; ukuran sejen, ketebalan na transmittance bisa ngaropéa, ogé ukuran leutik sarta wangun bisa diolah di factory.With kami sorangan susu bodas tur matt penampilan, transparan sarta herang apperance pikeun pilihan dumasar kana aplikasi béda. ;  


Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun