Pilem Reflektif

VR

Pilem reflektif loba dipaké dina industri cahaya. Éta tiasa ngahindarkeun kabocoran cahaya, ngagambarkeun cahaya janten langkung rata. Éta tiasa ditingali di mana waé, sapertos  layar LCD, pamuter pariwara LCD, TV, kotak lampu langsing, downlight sarta panel light.The pilem refelctive ogé ngabogaan loba thicknees béda jeung matt atanapi herang apperance.It pisan fléksibel bisa dijieun kana bentuk béda ngaliwatan cut paeh atawa laser cut.The pilem anti reflective boga bahan béda kayaning PS, PC, PP jeung pepet. Urang ilaharna make pepet jeung bahan PC.  




Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun