Lampu Guide Plate

VR

Pituduh lampu piring lambar ngaran pondok nyaéta LGP, éta bagian inti fixture lampu tepi, TV, signage jeung tampilan. Ngaliwatan distrubition tina dotting atawa pola dina lgp, éta nungtun cahaya tur nyieun cahaya sanajan tanpa darkness.There PS LGP na PMMA acryliclembar lgp pikeun ketebalan option.The nyaeta ti 2mm mun 6mm. Jeung prosés distrubition dotting bisa dipigawé ku laser dotting, layar print jeung pola dicitak salila Tonjolan lambar.  






Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun