Lambaran diffuser

VR

Lembar LED Lampu Diffuser anu loba dipaké dina Industri pencahyaan (cahaya tepi jeung fixture lampu tukang), TV jeung signage.Such lampu panel datar, 1X4,2X2,2X4 troffer& fixture, lampu handap, lampu siling, kotak lampu langsing, kotak lampu molotok, layar LCD jeung LCD Advertising Player.The lambar diffuser bisa nolak galre cahaya, ngarobah sudut beam cahaya jeung nyieun cahaya smooth.There ketebalan béda jeung transmittance tina PS, PMMA sareng PC diffuser lambar pikeun pilihan dina aplikasi anu béda. Sareng lambar diffuser ieu tiasa diolah di pabrik GUTU TEK nganggo mesin CNC router, mesin motong laser, mesin chamfering atanapi mesin blow molding, angkat ka ukuran sareng bentuk anu béda-béda dumasar kana kabutuhan palanggan. . Iwal lambar diffuser, urang bogapilem reflective pikeun dijual.  





Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun