Produk

VR

GUTE TEK PLASTIK lampu suppliers lambar diffuser utamana kalibet dina plastik optik, urang nawarkeun diffuser lampu, piring pituduh lampu jeung pilem reflective lampu pikeun industri cahaya LED sarta tampilan LED na signage.Produk ieu dijieun tina brand anyar PS, PMMA, PC jeung bahan baku pepet, jeung Éta tina merek anu kasohor di bumi sareng di luar negeri, sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG. Di sagigireun ukuran badag tina lambar PS, lambar PMMA, lambar PC jeung roll pilem reflective, urang bisa nanganan processing jero kalawan CNC router, laser cut, laser engraving, prosés thermoforming, panas bending jeung paeh stamping, nyieun produk kana bentuk béda jeung ukuran pikeun minuhan sarat aplikasi béda customer urang.

Pikeun conto gratis diffuser PS cahaya, diffuser akrilik PMMA, diffuser PC, pilem difusi PC, pilem difusi PS, PMMA LGP, PS LGP, pilem reflektif PET sareng pilem reflektif PC, mangga ngahubungi tim penjualan kami:

Seanna

Surélék:sales10@lgpsheet.com;

Whatsapp / Wechat / Mobile: +86 13760538375

Héléna 

Surélék: sales06@lgpsheet.com;

Whatsapp / Wechat / Mobile: +86 18814060792 

Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun