Tanya Jawab

VR
  • Faq biasa
  • Sabaraha dinten kanggo pangiriman sampel? Sampel nyaéta biaya gratis?

    Sampel produk spésifikasi aya nu boga stock nyaeta 3-5days, sarta sampel mangrupa ongkos bébas; Sampel anu ngaropéa peryogi 7-10 dinten, biaya conto anu disaluyukeun tiasa dirunding.

  • Naha anjeun ngan ukur nawiskeun lambaran diffuser ageung, naha anjeun tiasa ngabantosan kami motong kana ukuran alit sareng bentuk anu béda?

    Kami henteu ngan ukur nawiskeun ukuran ageung lambar diffuser PS, kami ogé gaduh bengkel pangolahan jero pikeun neraskeun produk, dipotong kana ukuran sareng bentuk anu béda, nyitak UV dina lambaran diffuser, thermoforming lambaran janten bentuk anu béda sapertos kotak lampu molotok. atawa lampu siling panutup lampu.

  • Naha anjeun nganggo daur ulang Atawa bahan baku anyar? Dupi abdi tiasa nganggo bahan baku merek anu béda?

    Kami henteu kantos nganggo bahan daur ulang, kami ngan ukur nganggo bahan baku 100%, bahan bakuna tina merek terkenal dina industri plastik optik sapertos FCFC, CHIMEI, CNPC, MITSUBISHI sareng LG.Also anjeun tiasa milih bahan baku tina merek ieu.

  • Naha produk anjeun parantos lulus uji laboratorium?Geus nampi sertipikat anu mumpuni atanapi henteu?

    Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001, kami gaduh Lab sorangan pikeun nguji, ogé sadaya produk kami parantos diuji ku laboratorium internasional SGS sareng nampi sertipikat anu mumpuni.

  • Naha anjeun tiasa nampi LC pikeun mayar?

    Kami tiasa nampi pamayaran LC, kami wawuh pisan sareng prosés pamayaran LC, seueur anu mésér ageung mayar kami ngalangkungan LC.

  • Anjeun ngan ngahasilkeun PS LGP? Kumaha upami PMMA LGP?

    Kami ngagaduhan langkung ti 13 garis ékstrusi pikeun ngahasilkeun lambar, salian ti PS LGP, aya ogé PMMA LGP.

  • Faq biasa

      Kirim panalungtikan anjeun

      Gantelkeun:
        Milih basa anu sanés
        English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
        Basa ayeuna:Sundanese
        Kirimkeun Pananyaan anjeun