Aplikasi

VR

Aplikasi

Simkuring gaduh parabot profésional sarta canggih, nganut industri maju mesin kembar screw extruder ti Jerman, anu precision tinggi na efisiensi tinggi laser mesin ukiran, sarta profési luminaire sarta parabot nguji photometric; Urang nawarkeun layanan profésional pikeun konsumén urang di industri cahaya.

Bisa nawiskeun jasa ngaropéa kayaning ukuran jeung bentuk customized.Also bisa nawiskeun bahan baku, ketebalan jeung warna jasa ngaropéa.


Kirim panalungtikan anjeun

Gantelkeun:
    Milih basa anu sanés
    English English bahasa Indonesia bahasa Indonesia Tiếng Việt Tiếng Việt اردو اردو русский русский Português Português 한국어 한국어 日本語 日本語 italiano italiano français français Español Español Deutsch Deutsch العربية العربية فارسی فارسی Pilipino Pilipino বাংলা বাংলা Sundanese Sundanese Türkçe Türkçe
    Basa ayeuna:Sundanese
    Kirimkeun Pananyaan anjeun