Jasa urang
MACA DEUI

Nyayogikeun jasa

1Prodely kauntungan:

Meké produksi lambar bédana, lambaran na lcp, diteflek 213,480ft édisi sareng dasarna mangrupikeun 13 barang produksi sateuacana.

Kauntungan 2.Technical:

Panaliti anu kuat sareng tim pamekaran sareng lab profésional profésional anu anjeun damel  

Kalayan roleran sareng universitas, langkung 30000 spogram data pikeun rujukan, sareng produk énggal jarak taunan sahenteuna leuwih ti 35%. 

3Quity Kauntungan:

Iso9001 perusahaan disatujuan& Diumperasi dengkep lambar, khususna aktivasi mastikeun ngiringan sistem Manajemén aktifitas IO9001;

4.Customized Grin

Lembah ngolah jero nyaéta 32,022ft², kalayan mesin bir, mesin laser, mesin citak data sareng format plasisasi sareng warna plattasi.

  • Jasa ODM

    Salian tiunggulan urang kaunggulan dina Okt roti terbatas platter-ps / pmma / pnar difforer, polystana / fignic Freylipe, pamaréntahan anu dilujukan, pamaréntahan flastifated. Wantal uji sareng polistarrene / poli encethate / lambaran plastik plastik plasasi fisik, urang tiasa nawiskeun solusi inspeksi fisik sareng jalanna bahan anu pangsaéna pikeun para nasabah.

  • Pangalaman

    Langkung ti 10 taun pabrik plasmahan plastik opresional di China, sapertos PS / PMA / SMP& terang Sebutkeun Potongan piring, langger Dot aken / polystyrenruén Pinuhan Panel Disarankeun, Pony, DISHINSE sareng Bajaj, urang pasangan amanah anjeun.

  • Produktivitas

    Langkung proferes 3-50, urang parantos dikirim ratusan tempat / PMA kami, laser titik pmma / Potakana pwrys) supaya pérak sareng iklan acuk Konsumén industri di nagara anu béda unggal taun.

  • Sistem kualitas ketat

    Kalingk Pikeun sistem kontrol kualitas Io9001, kéngingkeun ukuran sertifikasi IS9001 sareng panel pituduh anu terang ngalangkungan SGSP CHIM, sareng nampi sertipikat laborator. Teu hariwang lambaran diffuser sareng kualitas lambaran lambaran lambaran.

Produk
MACA DEUI

Diumpaser lambar sareng langkung ti 10 taun pangalaman nyayogikeun lambaran diff ieu anu tiasa dipercaya, kualitas produk lambaran lambaran.

Pangalusna K12 Anti sorotan acrylic diffuser lambar Harga Pabrik - GUTE TEK PLASTIK
Pangalusna K12 Anti sorotan acrylic diffuser lambar Harga Pabrik - GUTE TEK PLASTIK
Lambaran diffuser anti sorotan GT-K12 PMMA ngadopsi bahan baku MMA énggal tina Mitsubishi, transmisina luhur sareng halimun saé. Hiji sisi panel nyaéta permukaan prismatik, sareng sisi sanésna permukaan lemes. Kalayan desain optik canggih sareng bahan difusi, rumus ilmiah processing a, cahaya bisa réfraksi, réfraksi jeung scattering dina partikel kimia jeung résin terus. Panel lambar diffuser ngajadikeun sumber cahaya jadi lemes éféktif, cocog pikeun luminaire panel LED jeung luminaire recessed.
Pribasa Pris Hiles Leungeun Sarua Anti-Galre UGR19 Poltivers Serventer Plastring-Gusti
Pribasa Pris Hiles Leungeun Sarua Anti-Galre UGR19 Poltivers Serventer Plastring-Gusti
Plastik toe jok salaku produsén Cina ngarah anti-galre ugr<19 Platstytraunen / PlatEalkeun Polakcabornate, produk parantos aya tés ti lab sgs, sareng arus di Asia, kasohor di Lampu Agama. Aya seueur jenis pangan beragiser primér, ngobrol sareng kami kanggo inpormasi salajengna.Perkenalan: Brand Strat Baku New anti-Galre ug<19 prail florstyrene lambar& piring diffusi
kualitas luhur Anti yellowing patterned PS lampu pituduh plat produsén budi ti Cina GUTE Situraja palastik
kualitas luhur Anti yellowing patterned PS lampu pituduh plat produsén budi ti Cina GUTE Situraja palastik
GUTE Situraja palastik kahiji jeung budi produsén keur pangalusna kualitas luhur Anti yellowing patterned PS pituduh lampu plat supplier di Cina, leuwih ti 11 taun pangalaman dina cahaya Industri kalawan leuwih 35 patén-patén pikeun lambar diffuser lampu na pituduh lampu plate.If Anjeun keur pilari lampu pituduh plat (LGP), ngabejaan urang, urang bisa ngalakukeun leuwih ti maneh ngabayangkeun.Produksi Kauntungan: produksi Cekap, aya 213,480ft² base produksi kalawan garis produksi 13 Tonjolan, output poéan nyaéta 1200tons, output taunan téh leuwih 250000tons;
Anti UV PC polycarbonate dipingpin diffuser lampu lambar pabrik GUTE Situraja palastik
Anti UV PC polycarbonate dipingpin diffuser lampu lambar pabrik GUTE Situraja palastik
Urang kudu cadar palastik leuwih 13 Tonjolan garis ngahasilkeun PS / PMMA / PC pikeun cahaya industri, di sagigireun diffuser lampu PC, urang ogé rancang PS plat difusi lampu na diffuser lampu acrylic sheet.You mungkin gaduh mamang di ketebalan diffuser lambar lampu pikeun produk Anjeun , ulah ragu, PLS ngobrol jeung urang.
TENTANG KAMI
MACA DEUI
Kami ngagaduhan tim profésional pikeun ngalayanan konsumén urang

Gemar gempa

GUTE Situraja palastik ngadeg di 2011, Ieu produsén sarta tinggi-tech diffuser lambar suppliers ngarah di industri palastik optik. Kalayan nilai "Factualism sarta Inovasi, Quality Alus na Profesi Service, ikhlas Gotong royong tur Reksa Kauntungan", urang keur devoted kana supply lambar diffuser, sepré LGP na pilem reflective, maturan solusi merenah jeung hiji-hambalan keur konsumén urang di cahaya industri jeung industri tampilan bercahya.


Gempol plastik Teacher Sleand Sepuh tipus anu aya di kota Foshan, guangdong, dasar produksi China. Teu aya catesan jasa 20000th. Tetepkeun inti jangkaian conto sareng laboratoran optik mandiri, louratorium parantos damel sareng seueur basisén panal-institasi ilmiah, aki sareng universitas. Ngiringan insinyent sareng alat profésional, nganggo jabatan RD pikeun ngabantosan conto pikeun syarat anu béda, spésé produk anu tos, sareng waktos pangiriman opat 3-5days) 


Kami ngagaduhan tim profesi pikeun ngalayanan konsumén urang:

Kanggo juyian, langkung ti 10 taun penjualan overeaea, sareng pisan akrab sareng prosés perdagangan standar sareng mode pembayaran berpogram sareng utamina, kami nawiskeun standar pangamatan inpormasi.


Pikeun produksi, profésional profésional sareng épisién jero, gaduh 32,022ft²Pue ngudag, 4 sét Mesin Wroting Wotle Wotine, 10sets Lass Lass Slots Sareng 2 nambihkeun mesin pencegang kacilakaan, kami tiasa nawiskeun motong sareng laser dotting pikeun bentuk anu béda-béda dumasar kana syarat anu béda.


Kalayan taun ieu, gleot plastik gaduh pengetahuan anu hadé pikeun solusi pencahakeun, kalayan cara uji sacara termasina, urang nawiskeun solusi anu paling luhur, sareng ngabantosan format anu paling luhur, sareng ngabantosan faksikan anu paling luhur, sareng ngabantosan faksikan urang, Lambar LGP sareng bahan flips flight dina aplikasi anu béda;


Fokus Crack plastik Gusim sareng kualitas sareng kredibilitas, kami ngiringan sistem kontrol kualitas IOO9001, parantos nampi aksésis Inovasi sareng panalungtikan, perusahaan urang parantos ngalabarkeun sababaraha panawaran téknologi;


Dumasar kana produk kualitas sareng téknologi inovatif, kami nyayogikeun merekas munggaran di China, sapertos FSL, miskon, kénging, henteu nutup sababaraha nagara sareng USA, Nikrand. , Perancis, Italia, Walanda, basa, Spanyol, Iran, Quar, Saudi, India, Cambonia, Singapura.

Kami ngarepkeun plastik kami dipasang sareng jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.

  • 20000+
    Konsérgi
  • 30000+
    Conto data
  • ISO9001 & SGS Lab
    Disatujuan
  • Ladenan ngaropéa hiji-léngkah
    Bahan / ukuran / bentuk / ketebalan / warna
Lamaran
MACA DEUI

Kami ngarepkeun lambaran diffuser plastik kami& Lembar LGP dipasang sareng jangjang aplikasi optik pikeun nyaangan dunya.

GUTE TEK Plastik- ngaropéa LCD lampu tukang modul Unit struktur BLU
GUTE TEK Plastik- ngaropéa LCD lampu tukang modul Unit struktur BLU
Liquid Crystal Display (LCD) nyaéta tampilan panel éléktronik datar, biasa dianggo dina monitor TV sareng komputer. Éta ogé dianggo salaku layar dina alat sélulér, sapertos, laptop, smartphone sareng tanda-tanda tampilan pikeun ngahasilkeun gambar anu tetep sareng gerak.Lampu tukang Unit Module mangrupa salah sahiji komponén penting tina Liquid Crystal Display, eta distributes lampu nu ngajadikeun urang ningali pamandangan geulis dina layar. Unit lampu tukang, ogé dingaranan BLU akronim, ayana di sisi handap panel Liquid Crystal Display.
Citak pésér pmma / ms lgp pikeun 55inch TV LCD blu
Citak pésér pmma / ms lgp pikeun 55inch TV LCD blu
Panas mencét téhnologi print munggaran dilarapkeun ka produksi notebook lampu pituduh piring, produksi masal di Koréa Kidul sabudeureun 2012, lajeng diwanohkeun ka daratan Cina, sarta ayeuna jadi salah sahiji téknologi dominan pikeun produksi sedeng jeung badag ukuran piring pituduh lampu. sapertos monitor, komputer notebook, sareng TV LCD. Saatos perbaikan kontinyu sareng perbaikan, ayeuna téknologi ieu tiasa ngolah kalayan sagala rupa ukuran, sareng gaduh kaunggulan efisiensi produksi anu luhur sareng tingkat produk anu mumpuni.Prinsip print embossing panas nyaéta ngolah titik-titik dipigawé ku ngagunakeun sipat fisik deformasi plastik PMMA / MS / PC bahan LGP nalika dipanaskeun.
Gace Top Plastik- Kumaha pikeun nangtoskeun gelar lambaran polarizer
Gace Top Plastik- Kumaha pikeun nangtoskeun gelar lambaran polarizer
Salaku urang sadayana dikenal, pilem Polarized biasana gaduh 4 sudut, 0 derajat, 45 derajat, 90 derajat sareng 135 derajat pikeun modul lcd. Tapi kumaha anu nangtukeun deranjahat pérak polarisasi nalika urang ngalereskeun TV, Laptop atanapi layar sanés? Tos Polacer Peperinezer Plascher Waine Tés tiasa ngabantosan, Pindah Alihan Ngesés pikeun ngadamel layar nunjukkeun gambar, sudut anu normal.
Film reflescest off Cours offs pikeun modul LCD tina plaskop geut
Film reflescest off Cours offs pikeun modul LCD tina plaskop geut
Film scremekeras plastik unit kaserang gawah (blu), éta langsung dianggo ku modul katuhu lampu jalan. Pilem reflektor dianggo di tukang dewan pituduh acrylic sareng tukangeun lampu. Point Cacer Cike Tuthercection sareng ngagambarkeun anu pangsaéna nyaéta panglemén multilterterer diwangun ku ratusan pilem antireflection. Éta ngagaduhan unggul 99% ~ 100% kanggo ampir sadayana panjang gelombang cahaya. Blurog sapertos mangpaat pisan dina sistem pamérsi silciclik sabab tiasa ngurangan lampu siklik unggal waktos éta dibenerkeun.
TAROS KAMI

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Gantelkeun: